az út választ el
körmömre ég az idő
egy korombeli szőke nő néz a túloldalról
ápolt csinos
ízlésem szerint konzervatív
azt mondanám hogy tanárnő
az út választ el
nekem joplin az etalon
elképzelem kiskosztümben
vakarózna pofákat vágna
retiküljében ott lapulna a jack daniels
bár az ember változik és változnak az értékei
egyedül élek a macskáimmal
a versek tartják a plafont meg a rock and roll
ez most jobban érdekel
mint az a tekintet
a másik oldalról
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-27 11:28:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-28 12:07:49