Nő az életszínvonal
Kormányunk vezet, nő az életszínvonal,
gyere pajtás, értékeljük ezt mihamar,
kérdezzük meg az elégedetleneket,
miért kerítenek ennek nagy feneket.
Vak is látja, árt a hazugság-áradat,
elfedi, hogy milyen őszinte akarat
érvényesül, soha, soha nem hibázva,
kenyeret ad, ne éhezzen a polgára.
Évről-évre javulnak az arányszámok,
még én magam is gondtalanul sétálok,
aki belekötöttem az élő fába,
most megnyugodtam, nyugdíjam van, hiába
kötik Brüsszelben az ebet a karóhoz,
(maradéktalan bizalom mindig jót hoz),
gondtalanul élek, mint Marci Hevesen,
s velem együtt sokan vannak, nem kevesen.
Orbán Viktor a vezérünk, nagy szerencse,
kérem is az égieket, isten mentse,
boldog csak így lehet a nép, örömére,
egy a zászló, senki nem húzhat itt félre!
2015. október 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-16 05:41:48
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-16 05:41:48