nincs barátom
nincs társam
végigjártam a magárahagyottság
összes stációját
a meditáció nyugalmától
az alkotás eufóriáján keresztül
az önveszélyes gondolatok
csontig hatoló fagyos világáig
keresztül-kasul
félve és felszabadulva
a megváltás illúziója nélkül
vagyok aki lettem