Másfohásza
Most azt is írhatnám, hogy Budapest fölött a szürke égen
egy gólya szállt a 13-ik felett,
hol vágy és sóhaj, a többszörösen szegmentált beszédjelek,
e-mail és gondolat röpköd, na, ott
egy ilyen gólyavitéz, vagy gólyamama
a HM4 felé kerülte
a supi kisbolt fölötti léget,
mert az egy féllábú emberé.
Neki nem talpalatnyi,
mert nincs olyan, hogy fél talpalatnyi,
égcelláján van saját byte-ja,
és áthatolhatatlan fohásza
repülhetetlen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-14 14:16:04
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-14 14:16:04