résnyire szűrt hajnal a pillák közt
füstszalagokból egy flying object
lassan ereszkedő térhálót köt
az ég állaga felvert híg omlett
a korlát vasára
dércsepp szárad az ideghuzalon
s a hajszálerekben ma korábban
oszlik a tésztás nyugalom
nehézlégzés a hálószobában
gyűlik már a szálka