ennyire telik
egy kocsmában jártam
bezavart a hideg és tömeg
ünnepség volt a faluban
és az utcák tele voltak
meghúztam magam
a sarokban a kályha mellett
idegen volt a hely
az emberek
előtte egy nő ingyen megnézte az aurámat
azt mondta hogy minden rendben
csak túl sokat ülök a számítógép előtt
tíz rongyért valami kristályt akart eladni
ami szerinte segít
lehet hogy igaza van
azzal telnek az estéim
hogy ültök
gépelem a gondolataimat
közben lana lane balladáit hallgatom
az óceán királynőjéről és a magányos éjszakákról
azok szebbek
mint amiket írok
kristály és mandala nélkül
ennyire telik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-10 18:16:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-10 19:36:34