meggyűlt körömágy
gyűlt körömágy
résnyire szűrt hajnal a pillák közt
füstszalagokból egy flying object
lassan ereszkedő térhálót köt
az ég állaga felvert híg omlett
a korlát vasára
dércsepp szárad az ideghuzalon
s a hajszálerekben ma korábban
oszlik a tésztás nyugalom
nehézlégzés a hálószobában
már gyűlik a szálka
köröm alatt feszít mint a hólyag
ki kéne menni aztán csipeszed
bökdös és hümmögsz hogy ez jó nagy
alig sziszegek amíg kiveszed
tűrném még ha fájna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-10 11:53:00
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-10 11:53:00