kinyúlt pulcsiban
bámulsz hogy mi van
késtél hogy késsek
lustakötéses
megereszkedett
műszálban rezeg
szúr a távolság
nincs leálló sáv
csak vészvillogó
már nem izgató
adni a frivolt
hagyjuk ennyi volt
csökkent hőfokon
hanyatt homlokom
ernyedő szerszám
rég nem figyelsz rám
meglopsz meglopom
időd nincs okom
fájni kölcsönös
hogy bebörtönöz
fűtetlen szobánk
elmúlt nincs tovább