Nincs más
az is lehet hogy évek múlva
senki nem olvassa el ezeket a sorokat
akár jók akár rosszak
le se fogják szarni
bár ha meggondolom Gary Snyder se úgy ült neki
hogy most írok egy verset
mert majd
kettőezer tizenötben Magyarországon
egy fáradt fasz
azzal kel és fekszik
isteníti a Képességeket A vadon szavát
mindenét amije van
bármikor odaadná valami hasonlóért
annyit mondana csak
járd az erdőt
írj
nincs más
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-29 17:54:22
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-29 17:54:22