érték
átértékelés
kiértékelés
leértékelés
kiárusítás
migránshullám
értékítélet
és elő
arcokra festett hazugság
feslett gondolat
értékrend
sőt
rendszer
értékes
az esendő ember
bűnben fogant gondolat
könyvtár
ugyan már
online
virtuális faszság
alszom egyet
átgondolom
emancipáltan mit ér a nemzet
annyit talán
engem az apám nemzett
anyám a világra szült
nemcsak engem
a gének a teremtő
buddha krisztus mohamed
irányzatok
terrorizmus
materializmus
a kommunizmus életképtelen
a tőkét nem lehet megdönteni
engem igen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-28 13:05:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-28 13:08:16