dózis
azt hiszem
már nem tudtok visszahozni
csak lassítani a zuhanásomat
szaporodnak a gyógyszeresdobozok
cipeli át belém a föld a semmibőröndöket
fenntarthatatlanná váltam
fogyasszatok majd helyettem is
néha még kapaszkodom
máskor tartotok
valaki befogadhatná dzsungit
nagyon szelíd
és ránézhetne anyára
őt is sokat szelídítettem
szerintetek négyszázhetven minigramm
elég lesz
segítsen valaki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-27 20:57:22
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-27 20:57:22