ahol megszülettem
a születésnapomat ünnepeltem
a dombtetőre tartottam
ahol eddigi életemben több ezerszer voltam
leginkább egyedül
oda futottam fel
a műúttól a tetőig és vissza számolatlanul
amikor még maratonokra készültem
jó három kilométeres a kaptató
a fele a domb gerincen vezet végig
nincs semmi különleges ebben a helyben
más számára egy kopár hegy
nekem lelkem egy darabja
nem vágyok máshová
csak erre az izzadságommal megszentelt földdarabra
jó ide kijárni
hallgatni a csendet
fejben verset írni
és nézni a házat ahol megszülettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-22 18:04:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-22 18:05:39