testfestés
vagy kétórányira laksz mégis
otthonos vagyok arcodban
felidézett hangod fétis
és váratlan ott van
ahol nem kereslek
a távlat szürkének látszott
de színeit belém fested
szemzugodból huncut ráncok
futnak a járomcsontig ha nevetsz
testfestőm mégsem lehetsz
a tónust gyakran elvéted
hagyom hogy a rajz leázzon
és minden nélkülem éved
jól összepacázom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-21 21:10:52
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-21 21:10:52