csak ők nem
a dramaturgia adott
ütik egymást
az kezdi aki a részegebb
hol a nő
hol a férfi
nem dolgoznak
inni mégis van miből
egy lyukban élnek a falu szélén
néha a nő besokall
hazaszökik a szüleihez
a férfi mindig visszarimánkodja
ilyenkor nagy a szerelem
egymás sarkát taposva mennek mindenhová
aztán valami semmiségen összeszólalkoznak
már áll is bál
tépik ütik rúgják egymást
szitkozódnak ordítanak
zeng az egész környék
a zsaruk már unják
a mentősök is
az utca is
a kocsma is
csak ők nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-21 16:59:19
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-21 16:59:19