... mögött a másik ...
Tükörvilág,
Gyökerekkel fojtó virág.
Az eltört vanból
A nics síkjába siklik át.
A fény fertőzés terjedése,
Parafrázisokkol.
A valóságon átlépő indahinta,
A világok köztöt halott csokrokkal borítja,
Kihasít egy ferkvenciát az egykoron megtörténtből.
Bele hangarcolja a fehér zajba,
A legyilkolt napfény sugarát.
Történt egy tükör mögött a másik világban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-15 18:26:19
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-15 18:26:19