lelkemre fektetlek
utoljára még kibogozom
összekuszálódott szívdobbanásaimat
és lelkemre fektetlek
elcsendesedve figyelem
amíg megtalálod a ritmust
majd beleolvadsz velem az egyenesbe
az ekg-görbe felett együtt érző szemek
a számon rajta-felejtett mosoly
s míg tagadom hogy elvágyok
már látom magamat ahogy rád várok
és őrizlek
amint a mennyben úgy a földön is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-08 11:02:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-09-08 11:02:03