karc
most csak fém-ízű a mosoly.
nevedhez nincs öntapadó
kitűző most olyan ne szólj
szám minden mint a guanó.
arcod kettémetszi a karc
az oldaltükörben amit
könyökkel néha kitakarsz.
milyen lehet kibontani
az inged alá bújt lompos
kanszagot és hogy hergeled
az örök nőt hímtagodhoz?
vajon milyen lehet veled
oda-vissza lepergetni
az éjjeli múvit x-szer
és unt bájakba ernyedni
tipizálva szalonviccel?
hogy újra állíthasd magad
ledöntöd totemoszlopod.
hagyod tövén száradjanak
a szigetelt magány lopott
virágai.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-31 11:57:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-31 12:30:43