panic
mindenkit tegezek
a zsarukat
az orvosokat
az ápolókat
a biztonsági őröket
a polgármestert
nyomom a dumát
hogy az isten áldja meg
jó egészséget
jó pihenést
mondom akkor is ha le se szarnak
táncolok és énekelek ha kérik
ha elzavarnak elmegyek
de a szállóra nem megyek
inkább megfagyok
azt én nem bírnám
azt a sok embert
a bezártságot
nekem ha olyanom van menni kell
és megyek
nem számít a kerítés
az ajtó
semmi
mert fulladok
látom jönnek a falak és összenyomnak
nem kapok levegőt
félek hogy meghalok
ahogy a bratyesz
amikor beszakadt az árok
és hiába kapartuk a földet
vége volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-28 19:13:25
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-29 20:02:13