Virágot Algernonnak (1)
elmondanám, ami fáj,
de mihez kezdenél ezzel,
inkább ölj meg kétkezeddel,
vagy fojts meg száddal,
hadd menjek el a nyárral,
ne legyek megint utolsó őszi levél.
akár labirintusban az egér,
ki virágot kap, ha mindennek vége,
már én is készülök a szerepcserére,
kérlek, ne szeress többé,
engedj, hadd váljak köddé,
ha véletlen megtalálom utam kijáratát.
mondd, nekem miért nem jár virág,
búzaszélben támolygó piros bohócok,
pipacsok talán, keserű csókok,
és kék, kék, őrült naplementék,
egy tiszta percet kérek még,
hogy szétzúzhassam fejemen a glóriát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-16 05:49:43
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-16 05:49:43