Az én utam is
Olyanok nekem most is a beat költők versei
mintha Isteni kinyilatkozások lennének
emlékszem amikor először olvastam Az elme vidámparkját Ferlinghettitől
egyből tollat és papírt ragadtam és írni kezdtem
én aki utáltam az irodalom órákat verselemzésestől kötelező olvasmányostul
kontraszelektált tanárostól az első perctől kezdve az utolsóig
fogtam és széttúrtam a könyvtárakat
kerestem kutattam és rongyos zsíros agyonragasztott könyveket találtam
tudtam hogy nem vagyok Egyedül de ez azt is jelenti hogy mindig egyedül leszek
tudtam hogy ráleltem az Igazságra de tudtam azt is hogy az nem az egyetlen igazság a földön
tudtam hogy ráleltem a Szabadságra de tudtam azt is hogy az nem csak a rácsok hiánya
tudtam hogy ráleltem az Útra de tudtam azt is hogy ha majd már járom
akkor lesz az az én utam is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-15 16:17:30
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-15 16:45:56