Fehér a feketén
Értem is, meg nem is, amit akarok,
tiszta szívemből születnek a dalok,
verset írok, lassan hetven éve már,
ezt is, azt is, mint ágakon a madár,
ide röppen, oda röppen, céltalan,
sok milliárdan, akárcsak én magam,
hiába is röppentem a sorba én,
fehér nem látszik a fényes feketén.
2015.augusztus 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-12 06:01:01
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-21 17:15:26