A sánta hintaló
Szomorúan kezdtem verset írni,
s jókedvem lett négy-öt sor után,
sírjon, aki nem tud mást, csak sírni,
legyen hangos, amit mond a szám,
elég a suttogó zsolozsmából,
s nagyon sok a meakulpa-ének,
nem fogadok meg semmitse mától,
életet, sem halált nem cserélek,
ha akarnám, akkor sem tehetném,
az élet a szülőktől való,
lassan én is magammal vihetném,
nyikorog a sánta hintaló.
2015. augusztus 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-12 05:44:52
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-12 05:44:52