Istenkereső
Ha tetteimre majd fény derül,
és célom elérni sikerül,
istenkereső magam körül -
gondolhattam, úgyis elkerül.
Hej, pedig volt sok tapasztalat,
pokolra szállva, az ég alatt,
imához kereszt, rózsafüzér,
minden ott, ahol legtöbbet ér.
Zsolozmáztam egész hangosan,
remélve, lelkem is megfogan,
akár egy virág a hó alatt,
nálam már minden tapasztalat,
gondoltam, tévedtem eleget,
mert istent keresni nem lehet,
csakis énbennem, és legbelül,
az lesz a csoda, ha sikerül.
2015. július 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-07 12:11:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-07 12:11:05