görbe íjvesszővel lövöm magam hátba
ha nem fejlődsz akkor sorvadsz
elmúltak már azok az idők
mikor hagytak csak úgy lenni
döntetlenül álmodból felkelve
mindig teljes felelősséggel
abból indulsz amit tudsz
abba amit látsz
oda amit csak sejtesz
felriadnom este telihold idején
ha kiborul az egyenlet a sok x -től
a felelősség rám zuhan változó súlyával
teherszállító vonta bányásza le rólam részben vers
de néha festmény vagy dal meg paprika
mégis akadnak irányváltoztatások
amik rejtekadó parkjaikban búsan dúsan
kiengednek mindent belőlem nevetni
veled
aztán pont a fordítottja
görbe íjvesszővel lövöm magam hátba
mert drága dolog a szabad akarat
befejezett vers ciszternába lopott esővíz
csak te és az Isten a hanyag
az élelmes ember meg az ördög
az egyik táplál a másik meg akar ölni
ez nincs benne a törvényekbe
ott mindenki egyenlő azért nem az
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-08-05 05:04:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-05 05:04:56