Berlin fölött az ég
berlin fölött az ég sötét
a felhőkanyonban egy eltévedt repülő suhan
s alant a kacskaringós úton
mohazöld fűcsomók között hagyott telefonfülkében
hosszú csöngetés keresi
a gyermekotthonból szökésben levő magyar kislányt
házak komor sorfaláig sodorja el a szél
az utolsó hangfoszlányokat
majd kihasít egy darabot a szürke felhőpaplanból
s vékony csíkban dől rá az útra a fehér napsugár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-17 17:59:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-17 17:59:46