A te akaratod
A te akaratod legyen, ha vagy,
nálad nélkül a gondolat kihagy,
a valamiért sérült szívütés
mint kétszerkettő, pontos és kevés.
A te akaratod előbb enyém
lehetne, de neked jutott a fény,
én némán tűrök, a kutya csahol,
visszhangzik, akár a csend valahol.
Irtózatos a hangnélküliség,
két szó se sok, az mégis csak elég
lehet, a kéretlen ostobaság,
ha meghalok, tovább él a világ.
Elég is lenne, de valami van,
ha hitehagyottnak érzem magam,
gyakori, tudatos félelem ez,
semmitől nem óv és nem kötelez.
2015. július 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-05 21:13:46
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-05 21:15:39