Szemel tart és tenyerén hordoz az Isten,
csak az a baj néha- néha meg is viccel.
De Ő velem pertut sose inna.
Jézus szemében kialudt az élet fénye,
Nem hiszem el értünk ez megérte.
Nem tudom neked mit ígérjek?
Talán hallgatni kellene, látni, Téged.
Tudod Én már igazán semmitől nem félek.