mélyen
legalább ötven loserrel osztozom mindenen
persze ha bejön a hideg vagyunk nyolcvanan is
akkor buli van egész este
olyanok vagyunk mint az állatok
aki nem tapos le az első éjszaka után
az marad örökre
minket már lenulláztak
tudom itt vagyok húsz éve
büdös van mint egy istállóban
vizelet szag
széklet szag
a kannás bor szaga
keveredik a mosatlan ruhák
az elfekélyesedett hús
az izzadt bőr kipárolgásával
a bélgáz bűzével
és áll össze mint valami háló
és fojtogat
alapból mindenki hangosan beszél
ordít a tévé a társalgóban
a konyhában cirkuszol valaki
a vizesblokkban szintén
tíz után
hortyogás
krákogás
zihálás
fogcsikorgatás
hiába húzol a fejedre mindent
csak bámulsz magadba
nem alszol
aki pihenni akar az kiüti magát
persze van aki rendet tartana
egy vagy kettő
mi meg nyolcvanan
a fele részeg
és szarik az egészre
csak túlélje
ha nagy a balhé
jön a jard
van akit elvisznek
aztán kezdi a más
rohad és reped a fal
ócska leharcolt minden
ember isten és tárgy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-18 18:09:35
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-21 16:11:45