Átíratok 391
kifelé nézel az ablakon
csendes este van dorombol
öledben a macska
szétdobált kacatok a járdán
akárcsak bennem
pont rálátok
voltak izgalmas hazugságaim feléd
de néha elvesztél bennük
kitaláltam például hogy hol ismerkedtünk meg
aztán bezártalak egy elfelejtett éjszakába
és eljöttem
hogy bármikor veled maradhassak
a tekintetedben fénykövek és tükröződő
sötét
székek ágy a polcokon kék árnyalatok
lámparojt foszlány
a lomha füst takarásában lenyugvó napkorong a kertfelőli nyitott ablak
tükörfelületén
kifelé nézel az ablakon
csendes este van
dorombol
öledben a macska
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-15 23:21:26
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-15 23:21:26