Gyermekláncfű
Gyermek, nyár, mezítláb, erdő, rét,
fű, árnyék, csorda, lánc, kolomp, kép,
festett emlék, sárga kis virág,
kúszó kis csigák, gyermekvilág,
karkötőben hervad, kutyatej,
hófehér gombolyagban pehely,
kislány, névtelen, mosolygó derű,
ölelj - apa-anya - gyermekláncfű,
fű, árnyék, csorda, lánc, kolomp, kép,
gyermek, nyár, mezítláb, erdő, rét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-10 13:54:35
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-10 13:54:35