megrekedt idő simult piszkos lepedők gyűrődései közé moshatatlanul,
a rossz teremtők hanyagsága kuszált össze mindent oldhatatlanul,
legyintettek,
elsiettek,
egy paralel világba, ahol plusz-mínusz rátartással létezünk,
itt már úgy lehet temetünk, ott talán még csak most születünk
meg egymásnak