É p p e n
Ő éppen
dolgozik, hallgat, amíg a főnöke szidja,
állását félti, a reménybe kapaszkodva,
hogy túlél mindent.
Őt éppen
varrják, tíz perce szült egy bömbölő életet,
bár meglehet ez mindössze csak annyit jelent,
hogy nem vigyáztak.
Ő éppen
borért megy a boltba, mert a szivacs barátja
utasította, menni kell hát, mert éjszaka
melléfekszik úgyis.
Ő éppen
pihen egy tepsiben, ebben a hőségben ott
hideg van, békében mindennel, megnyugodott,
hallgatag lett.
Én éppen - ráérek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-10 13:48:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-10 13:48:47