Holdárnyékjáték
telihold leselkedik az akácillatú sziget felett
fürkésző szeme egy nyikorgó pad felé téved
a fűben éhes sün matat
csóktól forrongó lány mezítláb
haja hátához tapad
kívánja már
nyakán az erek
mohó fogak fogságában vergődjenek
combján nyirkos tenyér kúszik fel
gombokat tépked remegő keze
vágytól feszül a nadrág
a kis pad recseg-ropog tovább
a hold szemérmesen a lomb mögül figyel
hátracsuklik a lány feje
halovány lehelete párát fest az estre
megfeszült izmok rándulása
egy árulkodó sóhaj
holdárnyékjáték
verejtékes bőrük fölött
egymásba ernyed két ágyék
a bokrok között
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-06 17:21:34
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-06 17:21:34