Az első pár
Mint csodafegyvert, úgy forgatta
egy képzelt Úr a haragját fölöttünk,
kinyúvasztásunk fontolgatva,
rögtön, hogy gödrünkből kijöttünk.
Villogtatta a fénykorbácsot,
reszketve álltunk lenn, középen,
nem is kellettek ránk csapások,
hogy beismerjük: ez az éden.
Azóta élünk vigyorogva,
mint akiknek az esze elment,
szükségünk van a szigorodra,
hogy átélhessük e nagy szerelmet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-02 10:34:50
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-02 10:34:50