börtön
a ház a legfontosabb
legjobb a kétszintes
alól-felől konyha fürdőszoba
két-két szoba
mindegyikben full hd tv
ötven collos
a bútorok fenyőből
a padló parafa
legyen terasz napozó ágyakkal
koktél sarokkal
lényeg hogy csillogjon-villogjon
aztán kell kocsi
legalább kettő
és nem suzuki
nyáron minimum tíz nap
horvátországban
de még jobb ibiza
télen nassfeld
elég két gyerek
egy fiú egy lány
kitűnő tanulók
a megszólítások
édesem
kedvesem
anyuci
apuci
az udvar térkővel kirakva
a kertben
angol pázsit
havasi törpefenyő
tó koi ponttyal aranyhallal
vagy medence
a kutya
kaukázusi juhász
esetleg rottweiler
a kerítés kovácsoltvas
minden automata
programozható
és piszok drága
akár egy börtön
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-26 18:02:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-26 18:02:56