Korlátozásban tűnik ki
Ki nagyot akar, magát zabolázza,
korlátozásban tűnik ki a mester,
művét, hogy éljen, akkor cicomázza
díszítésekkel, ha mást is érdekel.
Utódainak alkotna az ember,
hogy tudják ki volt, ki nemzette őket,
hagyhatná versét, ahogy írta egyszer
feledésbe, a végleg elmenőket.
Hadd pusztuljon, aki születni vágyott,
legyen egyedül, ha meghalni akar
istenével, istent azért imádott,
mert az végzetekor mindent eltakar.
2015. május 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-19 08:00:31
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-19 08:00:31