Budget
Az áruházban szépséget, fiatalságot,
egészséget lehet kapni.
A pultos csirkék libabőrösek,
mert borotválják a combjukat.
Mikor egy öregember kipróbálja a dezodort,
megmotozzák, hátha mást is lopott.
A dohányboltban elkérik a személyit,
az állatkereskedésben nem.
A rohadt krumplit kidobják,
a büdös vevőtől megkérdezik, mit parancsol.
A húsvágó bárd türelmesen kivárja,
hogy a hentes megőrüljön.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-18 09:33:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-18 09:33:10