hova
összekapart a holmijából amit a sötétben tudott
a szülei részeg hortyogása hangosabb volt
mint ahogy kinyitotta az ócska ajtót
ment csak még azt nem tudta hogy hova
elege lett a rettegésből az éhezésből a mocsokból a bűzből
elege lett az anyja hallgatásából félrenézéséből
elege lett az apja ütlegeléseiből a lila a zöld foltokból a bordatörésekből a kitépett hajcsomókból
elege lett a padláson alvásból a bujkálásból
elege lett a szomszédok lesajnáló pillantásaiból a tanárok az orvosok közönyéből
elege lett hogy őt küldték a boltba pálinkáért és pénzt kunyerálni a rokonokhoz
elege lett hogy ivásra mindig volt alkalom idő rá pedig soha
elege lett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-07 17:10:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-07 17:13:25