Buborék
Vízbe estem, de kimásztam,
majd a parton megszáradok.
Zsubri pajtást agyonlőtték,
hírelik a bulvárlapok.
Nagy gödör kell, nagy ember volt,
tudta, mi az élet sója.
Patkány harap lábujjából,
s kétajtós a koporsója.
Huszonhárom kopasz zsandár
üti fejét: föl ne támadj!
Meg se nyikkan, bárhogyan fáj,
rászámolnak 23-at.
Felhördül a nagyközönség,
reng a föld és ráz az áram.
Zsubri pajtás, szép buborék,
szállsz az angyalok nyomában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-05 16:01:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-05 16:01:41