A májusi melegben
bőrkabát
kinyúlt pulóver
zsíros farmer
bakancs
ápolatlan szakáll
ráncos arc
remegő kéz
boros flakon
kifejezéstelen tekintet
szuperinfóba tekert dekk
a tó túlpartján majális
zene
sátrak
emberek
nyüzsgés
közönye megingathatatlan
vár
mint a keselyű
a hulladékra
érzi a nap melegét
hallja a lányok nevetését
látja a boldogságot
és saját magát
a tó tükrében