Képről Nő
A nagybetűs Nő, vibráló szexualitás,
Lennék bársonyos hajadon hullám,
Farmered fenékhez simuló farzsebe,
Te lennél szultána én meg a szultán.
Szemed íriszében vándorolni öröm,
Beszéljünk rólad és a feszes hasadról,
Jobban rabul ejtettél, mint a söröm,
Fogok, hidd el kokaint szívni a nyakadról.
Én bor bábja vagyok te a bor bálja,
Részegen lelked estéjén táncolom,
Nem fessen, csak spontán meztelen,
Beléd most saját magam gáncsolom.
Szívbillentyűiden még némák a szólamok,
Te vagy számomra zenében a mámor,
Bor vagy a fröccsben, mert a szóda rossz,
Leszek a tudatod partján táborozó vándor.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-28 16:48:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-28 16:48:49