mint mindig
a fater nem erőltette meg magát
megcsinált
aztán gondolom az ördög vitte el
a muter se volt az anyák hősnője
gyakrabban váltotta a pasijait
mint a bugyiját
már ha hordott egyáltalán
a telep nevelt meg az idegbeteg zenék
tizenhárom évesen már punkot nyomtunk
azt hittük nagy sztárok leszünk
le se szartak
arra volt jó
hogy ordíthattunk mint az állat
és dughattuk a csajokat az állomás pincéjében
aztán csak bolyongtam városról városra
pinától pináig
mostam mocskot
építettem romboltam házat gyárat
fát vágtam
árkot ástam
nem nyugodtam sehol
nem volt semmim
egyedül voltam
mint mindig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-24 13:33:24
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-24 13:33:24