Minden Szent
Szentek! Szent pinák, szent örömlányok, szent dohányfüst,
Szent vallások anti-szentjei, szent merevség szent ezüst,
Keresztek, szent marihuánás hippik, szent blues és jazz,
Szent AlgoFlexes másnapok, szent munkanélküli stressz,
Szent amatőr részeg zenészek, szentek az LSD-s hallucinációk,
Szent Békéscsaba tele hugyozott utcája , szent civilizációk,
Szentek az Égi testek, szent a pulzár, de szentek a blazárok,
Szent a mozdulat, amikor részegen egy punciba beletalálok,
Szent a sörös okádásom, szent züllöttség, szent Pán,
Szent a lélek, szent a világ többek között Szent-István,
Szent szeméremajkak, szent alkohol mámorok, szentek a coffeshopok,
Szentek a tudatos szemek, szent a szarom, szentek a disznótorok,
Minden szent, szentek a bunkók a parasztok a sok hülye fasz is szent,
Szent a trend hogy mindenhol téma már az Új Világrend,
Szent a Minden Látó Szem szent az MLSZ és biztosra mondom, hogy Szent a pornóipar,
És szent lesz majd az óra mikor szent forradalmakban végig söpör a szent vihar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-22 07:35:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-22 07:35:54