Szeretni kéne...
Milyen furcsa, hogy Valentin-nap...
Milyen furcsa, hogy szeretni kéne...
De eltompult most a szív s az agy,
És szivárog a szemem vére.
Valami igazán gyönyörűt...
Valami nagyot, vagy pár aprócskát
Szeretnék tenni érte: tán gyűrűt
Venni – értékeset vagy ócskát.
Valamit akartunk mi ketten,
Valaki megálljt parancsolt most...
Hirtelen szomorú lett a lelkem...
Jer, firkáljunk rá egy kis mosolyt!
Valentin-napon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-21 19:17:28
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-22 13:19:12