Rég nem képes lap
Egy hónapja Tv-sorozatok és önkielégítés között ingadozok,
Már alig tudom milyen érzés megfogni a ceruzát,
Lapjaim már nem képesek a képzeletem lefesteni,
Csak gondolatba tudom letépni rólad a te ruhád.
Te átkozott tűfilc meg persze a vastag alkoholos,
Legyetek kezemnek újra a sötétség fegyverei,
Lapjaim legyetek alkoholbűzömben remény,
Elkopott képzeleterőmnek gyógyító ékszerei.
Ha már nők terén nincs szerencsém és nem látok kebleket,
Legalább ti régi barátaim adjatok elmémnek mámort,
Miközben sör és rövid között ingadozik kezem,
Legyetek grafit és szén, rajzoljunk együtt egy alkotótábort.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-21 07:56:47
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-21 07:56:47