vega-love
már rég nem zavar ha megaláznak
vagy szitára rágnak a szívférgek
döntöm a hátamat mega láznak
gerincre vág a vágy nem kímél meg
apró morzsáidat mind felélem
belőled terített asztalnyi jut
de még rágódok könnyű levélen
döntöttél mégis te voltál hiúbb
rám számoltál és nem ér a neved
már hülyeség vakarnom feltépnem
de beforrt hegem néha viszketeg
mint vega főzelék oly feltétlen
húsmentes menüm személyre szabva
szakácsom ámor platon a séfem
dehogy sírok csak tudod a hagyma
de kösz szépen
nem tengek tovább rizsán zöldségen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-18 09:00:52
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-18 09:00:52