Beosztásssal élünk
Váltsd ki a gyógyszered,
Én majd veszek kenyeret,
Itt olcsóbb, mint otthon.
Pucolt dióbelet árul a néni
A metrókijáratnál.
Csak nézem vigyorgó filléreim,
S a dióbelet. A holnapra is
Gondolnom illene. Most nem
Lehet. Körülöttem sereglő
Idegenség, zúzott fő árad,
S motorizált járókerettengerek,
Várnak a lámpaváltásra.
Talán egyszer fényre jut minden,
S végre megáll ezen a reggelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-15 15:05:14
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-15 15:05:14