az arcát néztem
bár ezerszer láttam
más volt
azon gondolkoztam
mi változott
néztem ahogy beszélt
ahogy figyelt
amikor szóltam
néztem a bőrét
az apró ráncokat
az ajkait
a szemei fényét
a tekintetét
a mosolyát
kerestem a változást
de csak az láttam
hogy valaki más lett
valaki
egy idegen
akiben már nincs az
aki én is vagyok