Egy élet
Egész éjjel virrasztott
nem kért altatót
inkább az éveit vette sorra
négyéves volt
amikor meghalt az apja
hatéves
amikor elkezdte az iskolát
tizenöt éves
amikor rakodó lett
húsz éves
amikor katona
huszonhárom évesen nősült
huszonöt éves volt
az első fia születésekor
huszonhét a másodiknál
harmincnégy évesen
esett le bakról és tört el a gerince
hat hónapig feküdt gipszben
utána mázsált a malomban
negyvennégy éves volt
amikor az első unokája született
ötvenkettő
amikor nyugdíjba ment
hatvanöt
amikor a felesége meghalt
hetvenkét évesen kapott először infarktust
hetvenhat éves
ez volt a harmadik szívrohama
és ma van a születésnapja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-04-04 15:22:01
Utolsó módosítás ideje: 2015-04-04 17:38:46