Bogár vagyok
A bőröd alatt
Viaszba ragadok
Nyelőcsőben a falat
Pillangó halott
Kedvesem arcán
Nézd csak hogy ragyog
Kedvesen tarkán
Istened vagyok
Én adom az életed
Neked kúszik angyalom
Kénszagú lehelete
Arcom már aszott
Hályog a szememen
Nyelvem nyálban áztatom
Béklyó a két keze